Напоследък забелязвате, че по лицето ви са се появили бръчици и то е позагубило блясъка си? Не се тревожете, а върнете свежестта и младежкия му вид – с ваучер за Студио за красота Витле ЕМ!

Фотоподмладяване на лице с френската технология Yperion – за 25лв, вместо за 70лв.

Процедурата включва:

• Почистване на лицето с тоник;
• Поставяне на ултразвуков гел;
• Обработване на лицето със светлина, чрез апликатор за фотоподмладяване;
• Поставяне на фотозащита.

В забързаното ежедневие често пъти не забелязваме промените в кожата си. Появили са се бръчки, кожата се е отпуснала, дехидратирала, тенът се е променил. След 25 годишна възраст процесите в тялото започват да се забавят. Това се отнася и за
кожата. В следствие на това намалява производството на колаген, а той е главния белтък и скелет на кожата. В следствие на загубата му кожата се отпуска и губи еластичност.

Днес имаме възможност да забавим стареенето. Терапията със светлина има за цел да стимулира фибробластите да синтезират колаген. Това е един естествен начин да подобрим функциите на кожата като подпомогнем процесите в нея.

Първоначалния ефект се изразява в свиването на капилярите и намаляването на пигментациите. Фините линии и бръчки намаляват след няколко процедури. Истинския видим ефект се проявява след няколко месеца когато се е натрупал колагена. Фотоподмладяването е инвестиция за бъдещето.

Изисквания:
• Да не се използват депилиращи средства седмица преди процедурата;
• Да няма излагане на слънце или солариум минимум 1 месец преди процедурата;
• Да не е правен химичен или механичен пилинг месец преди процедурата.

Противопоказания: кожни изменения с неизяснен произход; тумори; бременност; диабет; ползване на пейсмейкър; хемофилия; лечение с антикоагуланти; епилепсия; свръхчувствителност към светлина; кожни болести; приемане на медикаменти, които повишават фоточувствителността на кожата.