Здравето и красотата на лицето не се влияе от сезоните. Бъдете красиви всеки ден с предложението на студио за красота „Витле-ЕМ“ – почистване на лице само за 15.00 лв. Комплимент към всеки клиент закупил ваучер – подарък оформяне на вежди. Свежест и красота за Вас!

Ваучерът включва:

Почистване с лосион;
Напарване с озон;
Изчистване на комедони и милиуми;
Масаж;
Д`Арсонвал;
Хидратиране с алое вера чрез йонофореза;
Антиоксидантна витаминозна маска;
Завършваща стягаща маска;
Процедурата е с продължителност 60 минути.

Необходимо е предварително записване на час на тел: 0878890880.

Професионалното почистване на лицето най-общо е три вида. Най-разпространената процедура е механичното почистване, което се извършва с пръсти, завити в стерилна салфетка. Под въздействието на парата порите се разширяват, козметикът премахва пъпките, а след това за успокояване на кожата прави специални маски. Основният недостатък на тази процедура е нейната болезненост (особено при чувствителна кожа).

Втората разновидност е вакуумно почистване. То е аналогично на механичното, но не се извършва с ръце, а със специална вакуумна тръбичка, в която се създава област на понижено налягане. По този начин мастните наслоения буквално се “засмукват” от порите. Тази процедура е подходяща най-вече при незначителни замърсявания на порите и при малко количество пъпки.

Ултразвуковото почистване е една от най-популярните и ефективни процедури в съвременната апаратна козметология за почистване и подмладяване на кожата на лицето. С помощта на ултразвук, лицето се почиства от дълбоките замърсявания, мъртвите рогови клетки, комедоните и излишното омазняване. Този тип почистване е безболезнено и за разлика от механичния метод, не оставя върху кожата видими следи като подуване или зачервявания. Едно от основните преимущества на ултразвука е, че този вид пилинг отстранява само мъртвите клетки, без да травмира младите и новите. При ултразвуковия пилинг се осъществява дълбоко почистване на кожата, благодарение на което се подобрява естественото й овлажняване. В резултат от нежното въздействие на процедурата, горният слой на епидермиса се обновява, а кожата става мека, свежа и подмладена. Ултразвуковият пилинг тонизира мускулите на лицето, оказва „лифтинг” ефект и масажира тъканите на клетъчно ниво. Процедурата активира обмяната на веществата, усилва регенерацията на тъканите и стимулира производството на колаген и еластинови фибри.