За Витле-ЕМ

Екатерина КотоваКозметично студио „Витле-ЕМ“ е създадено през 2017 г. и плод на дългогодишна амбиция, подплатена с различни видове обучения, практики и анализи…
Като управител и създател на студиото доста мислих, каква презентация да направя, така че тя достойно да побере всички мисли, които ме съпровождаха по целият път, докато създам място, където мога да посрещна своите клиенти, не просто като субекти, а като ивдивидуални личности, със съответните си индивидуални потребности. За мен удовлетвореността не се заключава нито в материалната обосновка, нито в приходите, нито в рейтинга, щастлива съм, когато видя усмивката на доволният клиент. Това ме зарежда и това ме кара да се чувствам успяла.
Няма да заложа на стандартната презентация, няма да Ви заливам с куп суперлативи, не че не бих могла да покрия изискванията им. Ще заложа на простичкият призив, който лесно може да бъде разбран.

 

Амбиции на студиото

StudioEntranceКогато за първи път отворих врати на студиото, ръководещата ми амбиция не включваше опцията за поредното козметично студио, където предимно се почистват лица или се скубят косми. Козметиката не е само рутинната поддръжка, кометиката е изкуство, метод, подход, желание, синхрон. Тази наука непрекъснато се развива, непрекъснато търпи метаморфози, за да задоволи крайният потребител. Не исках да върша единствено и само познатите заклеймени манипулации, исках да опитам да накарам хората да повярват в промяната, онази промяна, която ни кара да се чувстваме по-истински.
Всеки иска да изглежда добре, всеки иска да бъде харесан по един или друг начин… Целта ми е да намеря най-красивото у един човек и да го подчертая, коригирайки недостатъците, така че крайният резултат да запази индивидуалността и в същото време да заблести с нова светлина и свежест.

Провокацията

IMG_20170716_141915Другото, което ме провокира да създам това място е желанието ми да отворя очите на повечето жени, които си мислят, че единствено пластичната хирургия има властта да коригира недостатъци. Колко такива жени дават и последните си пари, за да повдигнат клепачите си или да попълнят бръчките около устните си?… За съжаление обаче, малко са тези, които си дават сметка за последиците, за това още колко средства ще са им нужни, за да поддържат резултата, ако разбира се е професионален и успешен.  Никой не се обърна нито към природата, нито към науката, нито към самият себе си, за да си зададе въпросът какво точно иска. Повярвайте ми същият този резултат може да бъде постигнат напълно успешно и без всички онези игли, скалпели и болезнени хирургични интервенции. Природата, колкото и да Ви е странно работи в наша полза, винаги, така е устроена,  колкото и ние да вървим против нея, просто трябва да й се доверим, да използваме целият й ресурс, за да бъдем по-добри, по-красиви и по-проспериращи.

Мисията

16298680_843998119076051_6324366624508015269_nМисията ми не е да привлека купища клиенти и да ги поставя на конвейрната лента… Моята мисия е тези, които дойдат при мен, да се върнат отново и отново, докато повярват в себе си, докато изградят самочувствието си и саморазбирането си, дотолкова че да признаят самите себе си за успешни личности. Всеки човек е индивидуален, всички ние имаме индивидуални потребности. За мен е важно заедно с клиента да намерим общият подход, да констатираме проблема, да го анализираме, да планираме пътят за решаването му и в крайна сметка да го отстраним.

Заключение

IMG_20170716_142234В заключение ще спомена следното: Козметично студио „Витле-ЕМ“ е място, където ще Ви посрещнат вежливо, ще бъдете предразположени да се отпуснете, да споделите притесненията си, ще бъде отговорено на въпросите Ви по най-достъпният за Вас начин. Тук ще намерите спокойствие и релакс, ще се научите да се харесвате и обичате и ще си тръгнете с повече енергия и с повече амбиции, защото когато човек повярва в собствените си способности, когато покаже силните си страни е способен да тръгне по пътя дори на невъзможното…
Нашата мисия е точно такава „Повярвай в себе си! Бъди истински и сътвори от метите си реалност!“…
За мен ще бъде чест и удоволствие, ако ми се доверите и посетите студиото. Бих искала тази мисия да е Вашето мото, бих искала следвайки го да последвате целите си, а осъществяването им да ви заведе до нови и нови… така че никога да не загубите нишката на смисълът…
С обич: Екатерина Котова
Управител и козметик в студио „Витле-ЕМ“

Удостоверения и семинари

IMG_20170716_142057 IMG_20170716_142324